Canadian Airgun Forum

The #1 Community for Airguns in Canada!
It is currently Wed Dec 11, 2019 3:03 am

All times are UTC - 5 hours


The Canadian Airgun Forums are a place for people to discuss and learn about airguns and the airgunning sport in Canada. There are lots of discussions about airguns, airgun accessories, reviews, modification and repair information, airgun events, field target and free classifieds!

 

You need to register before you can post: click the register link to proceed. Before you register, please read the forum rules. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own pictures, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free! To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.








Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Feb 11, 2017 9:10 am 
Offline

Joined: Sat Feb 11, 2017 9:05 am
Posts: 1
so recently i've been getting more problems with my hw90 gas-ram air rifle, as seen in the first picture i got a decent group but a bit to the right (about 40 meters) So i adjusted the scope a bit to the left and then this happened... (see second picture) any ideas on how this may have happened?


Attachments:
IMG_20170205_133952.jpg
IMG_20170205_133952.jpg [ 60.43 KiB | Viewed 615 times ]
IMG_20170205_134000.jpg
IMG_20170205_134000.jpg [ 77.44 KiB | Viewed 615 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 11, 2017 11:18 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Dec 06, 2015 5:03 pm
Posts: 562
What are we suppose to see on the second picture?
- There are 3 holes no-where near one another...

If you undo the change, does the POI return to where it was?
If not, it looks like you're scope is broken.

What kind of rifle/scope are you using?

-*-*-

Welcome to the forum!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 11, 2017 1:49 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 02, 2009 4:04 pm
Posts: 1081
Probably you detent not locking up tightly, happened to me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 13, 2017 12:53 am 
Offline

Joined: Sat Jan 25, 2014 9:16 pm
Posts: 1278
Location: United States
Assuming the gun worked fine before, I'd be looking at the scope. Could be it's gotta loose part or? Did you shim the scope or simply adjust elevation to compensate? Adjusting to comp can cause problems.
Loose stock screws, air leakage at the breech, cheapo pellets, using a bench rest can call cause issues.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO