Canadian Airgun Forum
https://www.airgunforum.ca/forums/

Cr600 not working - need some advice
https://www.airgunforum.ca/forums/topic66728-15.html
Page 2 of 2

Author:  wllm995 [ Wed Feb 18, 2015 12:51 am ]
Post subject:  Re: Cr600 not working - need some advice

Well - it is a nice wall hanger now... :wink:

Author:  Voltar1 [ Wed Feb 18, 2015 12:52 am ]
Post subject:  Re: Cr600 not working - need some advice

You must manually cock it then pull the trigger

Author:  DigitalFx33 [ Wed Feb 18, 2015 12:53 am ]
Post subject:  Re: Cr600 not working - need some advice

The one other thing it could be is the gas is blocked by something between the pin and valve, that is a pretty tiny opening in there. But more likely to be the valve stem being stuck.

Author:  wllm995 [ Wed Feb 18, 2015 12:53 am ]
Post subject:  Re: Cr600 not working - need some advice

Voltar1 wrote:
You must manually cock it then pull the trigger


Yup - tried that a bunch of times...no dice.

Author:  Whitewolf [ Wed Feb 18, 2015 1:31 am ]
Post subject:  Re: Cr600 not working - need some advice

With the valve stem adhered to the valve and continuing dry firing upon the stem will peen the end. Where as being a biotch to remove upon fixing. Just saying. :wink:

Author:  wllm995 [ Wed Feb 18, 2015 1:34 am ]
Post subject:  Re: Cr600 not working - need some advice

Whitewolf wrote:
With the valve stem adhered yo the valve and continuing dry firing upon the stem will peen the end. Where as being a biotch to remove upon fixing. Just saying. :wink:


Just wonderful!

A nice member here has offered to have a look at it and see if he can do anything.

Will ship it out in the next few days and keep my fingers crossed.

Author:  Whitewolf [ Wed Feb 18, 2015 1:44 am ]
Post subject:  Re: Cr600 not working - need some advice

Eric has stems :shock: . Same stem as the 150 and a few others. It will be of a generic length that will need grinding down to the correct length as your new replacement. :D

Author:  wllm995 [ Wed Feb 18, 2015 4:21 am ]
Post subject:  Re: Cr600 not working - need some advice

Thanks to all that replied - it is on its way back east to be repaired (hopefully).


:D

Author:  DigitalFx33 [ Wed Feb 18, 2015 7:19 am ]
Post subject:  Re: Cr600 not working - need some advice

Let us know how it goes, I just ordered a seal kit for the one I have here...mine has the opposite problem, When I put a 12g in, co2 comes out of every possible orifice.

Good luck with getting it fixed up.

Author:  CO2retired [ Wed Feb 18, 2015 12:00 pm ]
Post subject:  Re: Cr600 not working - need some advice

Instuctions

Attachments:
charging_instructions.jpg
charging_instructions.jpg [ 135.28 KiB | Viewed 193 times ]

Author:  Whitewolf [ Wed Feb 18, 2015 2:51 pm ]
Post subject:  Re: Cr600 not working - need some advice

CO2retired wrote:
Instuctions


Cool havent seen one of those in years.

Its my opinion that Doug did do all that was suggested.:D Its just a fix that requires more than he can offer or the ability to do. :hsmash Hence its off to whomever offered a looksey. :oops: :D

Page 2 of 2 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/