Canadian Airgun Forum

The #1 Community for Airguns in Canada!
It is currently Sun Nov 17, 2019 6:08 am

All times are UTC - 5 hours


The Canadian Airgun Forums are a place for people to discuss and learn about airguns and the airgunning sport in Canada. There are lots of discussions about airguns, airgun accessories, reviews, modification and repair information, airgun events, field target and free classifieds!

 

You need to register before you can post: click the register link to proceed. Before you register, please read the forum rules. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own pictures, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free! To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.








Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Apr 15, 2017 9:44 am 
Offline

Joined: Sat Apr 15, 2017 9:13 am
Posts: 2
Hi All,
I come from Taiwan,and just got it 1 month ago.
Eeverything is excellent...
BUT...
It can not keep pressure ANYMORE 3days ago.
I can hear hissing air EVERYTIME I pumped...

It just like a new baby(shooted under 100 pellets),how come it will be happen? :axe:
And I tried to search how to fix on airsoft forum in Asia,some people got the same problem with me,but they don't know how to fix,neither....

Anyone can help?Please...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 15, 2017 7:35 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 31, 2010 2:54 pm
Posts: 77
What's it shooting fps with 3 pumps?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 24, 2017 11:16 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 23, 2017 4:10 am
Posts: 61
First - find where exactly it leaks. Pump a couple times and submerge into water (will require a complete drying after that).

Probably it is leaking somewhere from a valve assembly. And then unscrew front and back of a valve assembly to see what is wrong. Maybe there is just a small dust particle on a sealing and after simple cleaning and re-lubing it will work again.

_________________
Rifles: Horhe Jager .22 (LW barrel, 4500psi tube), Mp-512, Mp-60
Pistols: 46M, Zoraki HP-01 ultra, 2240, baikal drozd.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 25, 2017 5:38 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Aug 20, 2010 4:30 pm
Posts: 403
Location: SW, Ont
Most likely a cracked valve body. These models were known for this.
Search posts lots of info on it.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 25, 2017 5:52 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 23, 2017 4:10 am
Posts: 61
jwg wrote:
a cracked valve body


That is the worst case, but not 100%.
May be just loosening of rear valve cap or seal problem.

_________________
Rifles: Horhe Jager .22 (LW barrel, 4500psi tube), Mp-512, Mp-60
Pistols: 46M, Zoraki HP-01 ultra, 2240, baikal drozd.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO